divendres, 8 de novembre del 2013

El Prezi com a eina de presentació

Fitxer:Prezi logo.png
Prezi és un un programa de presentacions per explorar i compartir idees sobre un llenç virtual basada en la informàtica en núvol (programari com a servei). Prezi es distingeix per la seva interfície d'usuari amb zoom, que permet als usuaris disposar d'una visió més apropada o més allunyada de la zona de la presentació. Prezi permet als usuaris visualitzar i navegar a través de la informació dins d'un espai. A continuació teniu pas per pas com crear un prezi i un video sobre aquesta recent plataforma.



1. Seleccionar la plantilla que desitgem que formi part de la nostra presentació

2. Posem un titol a la nostra presentació i afegim els marcs que desitgem.


3. Al premer en els marcs, aquests s'amplien i podem escriure-hi, cambiar el color del marc i fins i tot fer-lo transparent.


A continuació, us deixo el resultat del primer contacte que vaig tenir amb Prezi on posavem en pràctica com presentar una recepta de cuina, en el meu cas, el Tabolué.

Alguna vegada havia vist presentacions amb Prezi, però no sabien com es feien fins que la Loles ens ho va ensenyar a la classe de Gtic. Crec que és una eina molt útil alhora de fer exposicions, és original i té un punt divertit. El fet que hi hagi moviment i que és puguin incorporar tota mena d'arxius com Pwp, arxius de so, vídeos del Youtube...la fa més dinàmica i entretinguda, i amb les plantilles que ofereix, és poden crear Prezis clars i entenedors. Al llarg de la meva carrera, és una eina que utilitzaré molt en treballs com suport audiovisual, i en la meva professió, també rec que és una eina útil per explicar contes, informació sobre qualsevol tema...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada