dimecres, 6 de novembre del 2013

Descripció de l'Alba Pérez

Asseiem una davant de l’altre. Ens separa una taula rodona de metall on hi ha el seu batut de fruites i el meu te verd amb gel. Està relaxada i còmoda, les dues ho estem. Comencem a parlar i sembla que ens coneguem de tota la vida, tot i separar-nos quasi  dos anys no sembla que noti la diferencia.
En el primer que m’hi fixo és amb la seva veu, sembla de dibuixos animats, és dolça i transmet tranquil·litat, sembla un conte contes. el cabell llarg i fosc que s’aclareix a mesura que baixa per l’esquena, es nota que se’l cuida. És una persona presumida li agrada arreglar-se però aconsegueix que li quedi un “look” natural. La seva mirada de color verd fa que sembli més petita i innocent.Tota ella transmet elegància i saber estar i tot i que no parlem de política o economia se que és una persona culta i intel·ligent amb les idees molt clares. Critica amb ella i els altres, però mai ho dirà, li fa por ferir a algú.És organitzada en tots els aspectes, en els estudis, en la seva vida quotidiana…Diu que no endreça l’armari per colors perquè es consideraria infermetat, però que sinó, ho faria.Arriba el moment on parlem de fotografia, a les dues se'ns dibuixa un somriure de punta a punta, era evident que li agradava la fotografia, és una persona perfeccionista, la principal característica d’un fotògraf. Parlem durant molta estona de càmeres, fotògrafs, exposicions i organitzem diverses sortides. Quan estem davant de la parada de metro ens acomiadem amb una abraçada i un petó, i les dues tenim la impressió “this is the beggining of a beautifull friendship”.







Aquesta activitat m'ha sembla molt interessant i entretinguda, el fet d'haver d'escollir un company de classe i descriure'l gràficament i literalment ha fet que treballem la nostra creativitat i imaginació. He après que hi han moltes maneres de descriure algú i transmetre com és als demés. Vaig escollir la fotografia ja que sempre m'ha agradat fer fotos i es quelcom present en el meu dia a dia. Estic satifeta amb la feina feta i crec que a la resta de companys els hi va agradar molt.

2 comentaris:

  1. Molt bona redacció Ester. Es nota que tens molta facilitat per escriure i que el que hom llegeix és clar i entenedor. Felicitats!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Kiku, espero que t'agradi el blog i que aprenguis dels continguts d'aquest.

      Elimina