diumenge, 3 de novembre del 2013

El Drive

GMail Drive és una aplicació extraoficial, basada en l'ús d'un compte de correu Gmail com a unitat d'emmagatzematge virtual en internet. Aquesta mateixa aplicació, es pot utilitzar per compartir documents amb altre gent. 

Aquesta explicació ens aportarà grans millores a l’hora d’estudiar ja que és imprescindible pels treballs en grup. Cal destacar que serà una nova eina d’estudi més senzilla i 
viable i mai va malament que hi hagi un document on es puguin fer els treballs conjuntament.
És un mètode ràpid i eficaç de guardar els nostres treballs de manera segura degut a la seva funció d’autoguardar, on podrem penjar els nostres treballs sense preocupar-nos de perdre els documents penjats i de poder-los obrir des d’on estiguem, i no carregar amb pen-drives o disquets.
El fet que en un mateix text, el podem modificar tots els membres del grup de treball, és una opció molt ràpida i còmode per fer-nos correccions i poder millorar els nostres treballs.


Pensem que avui en dia hem d’estar actualitzats constantment ja que les tecnologies avancen molt ràpid per fer-nos el dia a dia més pràctic i didàctic. Tot i així, hem de saber controlar-ho i no utilitzar-ho en abús.



En aquesta imatge es pot veure la meva unitat de drive organitzada en carpetes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada