dijous, 19 de desembre del 2013

El voki

El voki és una eina que serveix per crear un avatar (personatge fictici que representa a un mateix). Aquest, es pot inserir en un bloc, una pàgina web, o enviar-ho per email. En aquest avatar podem escollir el seu aspecte físic, i pot ser des de un animal fins un personalitat política. També pots afegir un text per a què l'avatar el pronuncii, aquest text el pots afegir a través del teclat, amb un micròfon, el telèfon o mòbil o bé pujar un arxiu del teu ordinador.
A l'escola, el Voki pot ser molt útil ja que l'infant ha d'escriure, parlar i llegir en diferents idiomes, per tant els nens no només aprenen com utilitzar les noves tecnologies, sinó també a expressar-se i a redactar bé.

A continuació, podeu veure com crear un avatar seguint aquests passos:


1. Després de crear un compte amb algunes dades.

2. Personalitzar el voki, el fons i el marc...

3. Afegir un missatge de text i escollir l'idioma en que volem que aquest s'escolti.

4. Si volem colocar el voki a un bloc, com aquest cas, només cal guardar l'avatar i introduïr el link a la pestanya HTML.










En la meva opinió, Voki és una eina divertida per introduir als alumnes en les noves tecnologies i crec que fomenta l'expressió oral i escrita i la comprensió lectora, a part de que amb Voki pots aprendre idiomes. Personalment, no m'agraden els avatars que és creen algunes persones a internet, però això, va molt més enllà, és útil i divertit, i es pot fer servir amb nens i nenes de totes les edats variant l'ús.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada